Гореща линия

Гореща линия

Имате въпроси? Искате да научите повече? Използвайте горещата ни линия … Тук може да научите отговори на често задавани въпроси по проекта.

Отговори на често задавани въпроси:

 1. Кой може да се включи в проекта? Има ли някакви ограничения? Всеки, който иска да бъде предприемач може да се включи в дейностите по проекта, независимо дали е безработен или зает, стига да е пълнолетен. Единственото ограничително условие е да не сте регистрирали вече своята първа фирма. Ако все пак не отваряте на това условие може да ни препоръчате на приятел, който още не е направил тази крачка.
 2. Какви са дейностите по проекта, от които мога да се възползвам? Ние Ви предлагаме лична среща с Вас и да изготвим индивидуален план, който да е най-подходящ за Вашето развитие като предприемач – заедно да преценим дали да се включите в обучения по разработената от нас модулна учебна програма по предприемачество и/или в индивидуалните и групови консултации с нашия екип от експерти в областите, които все още са слабото звено във Вашия план за развитие на бизнес.
 3. Какво е необходимо да направя, за да се включа в проекта? Може да се свържете с нас и на място да попълним заедно пакета от документи – карта за участие и декларация или да ги изтеглите от нашия сайт тук, да ги попълните, сканирате и изпратите на е-mail: cpo.eurokik@gmail.com или като използвате контактната форма тук.
 4. Има ли такси за участие? Всички услуги като обучения, консултации, материали и други по проекта са напълно безплатни.
 5. Има много обучения и курсове по предприемачество. Какви са ползите за мен, ако избера Вас? Ние сме разработили обученията си като съчетание на теория и практика и сме подбрали много внимателно своя екип от обучители и консултанти. Включвайки се в нашия проект:
 • ще научите как стъпка по стъпка да разработите своята идея до структуриран детайлен бизнес план;
 • ще сте подготвени с пакет с документи за регистрация на собствена фирма, след консултация за най-подходящата форма за Вашето бизнес начинание;
 • ще успявате да прогнозирате сами приходите и разходите си;
 • ще се научите как да подбирате маркетингови методи и да създавате рекламна стратегия;
 • ще сте подготвени как да боравите с финансови документи и да ги разчитате, без счетоводно образование;
 • ще знаете как да участвате в процедури за безвъзмездна помощ и да подпомогнете успеха на бизнес-идеята си;
 • ще научите къде да следите възможности за финансиране, къде да създавате контакти и мрежи от партньорства
 • и… всичко това е напълно БЕЗПЛАТНО!